Analiza telesa in vitaminsko-mineralni test

Torek 27. oktober od 9.00 do 17.00 ure

Na pol-urno brezplačno svetovanje se lahko prijavite v trgovini Meta ali po telefonu: 04 531 40 20; 040 585 788

Človeško telo je sistem ogromnega števila celic. Naše celice stalno rastejo, se razvijajo, spreminjajo, regenerirajo in odmirajo. Celice se nenehno obnavljajo s pomočjo delitve. Vsako sekundo se v telesu odraslega človeka deli 25 milijonov celic. Krvne celice se obnavljajo mnogo hitreje; kar 100 milijonov na minuto. V procesu rasti in delitve celic so njihovi atomi v stalnem gibanju in spreminjanju. Pri tem oddajajo elektromagnetne valove.

Elektromagnetni valovi, ki jih oddaja človeški organizem, predstavljajo stanje človeškega telesa. Elektromagnetno valovanje se razlikuje glede na stanje človeškega telesa, npr. zdravje, okrnjeno zdravje ali bolezen. Ko prepoznamo te določene elektromagnetne valove, lahko določimo stanje našega telesa.

Tako lahko ugotovimo, kateri organi bolj odstopajo in z nasveti našega svetovalca, lahko namenite več pozornosti prav le tem. Dobite tudi jasno sliko o tem, katerih vitaminov in mineralov vam primanjkuje in katere snovi morate vnesti v vaše telo, da bo lažje in bolje delovalo. Prav tako vam svetujemo glede tekočine, gibanja in prehrane.

Dodaj odgovor