Eteris

Eteris je plod domačega znanja podjetja Favn, ki ima že več kot 25 let izkušenj na področju aromaterapije.

Naravna eterična olja

Eterična olja so v svoji naravni obliki najboljše, kar nam lahko ponudi narava, saj s svojii opojnimi, lahko hlapljivimi snovmi že tisočletja blagodejno delujejo na človekovo počutje in razpoloženje.
Za pristnost in učinkovitost naravnih eteričnih olj sta potrebna njihova čistost in vrhunska kakovost.

Naravna eterična olja Eteris so kontroliranega porekla in rastlinskega izvora, pridelana iz različnih uporabnih delov rastlin. Uporabna so v aromaterapiji, za masaže (priprava odišavljenih masažnih olj), savne in za uporabo v kozmetiki. Eterična olja dobavljajo neposredno od proizvajalcev z vsega sveta ali od preverjenih dobaviteljev. Eteris eterična olja veljajo za najkakovostnejša, zato po njih posegajo številni profesionalni uporabniki (aromaterapevti, maserji, fizioterapevti, kozmetični saloni, centri dobrega počutja in zdravstveno osebje). Za kakovost eteričnih olj jamčijo s certifikati.

Naravni osvežilci prostora

Naravni osvežilci prostora Eteris za vzdrževanje prijetnega vonja v našem domu temeljijo na načelih aromaterapije in zagotavljajo koristi za zdravje ter dobro počutje. Izbrana kombinacija 100 % naravnih eteričnih olj Eteris, brez škodljivih snovi in okolju škodljivih potisnih plinov.

Dodaj odgovor