Cell wellbeing svetovanje

Vabimo vas na celostno analizo telesa in svetovanje. Dogovorite se za termin v trgovini Meta ali po telefonu: 040 585 788.

Bi želeli izboljšati kvaliteto svojega zdravja in splošnega počutja, pa ne veste, česa vam primanjkuje? Vitamini, minerali, antioksidanti, zdrave maščobe, izogibanje določenim živilom, sevanjem, strupenim snovem, itd. je lahko v veliko pomoč, če imate prava navodila. S pomočjo bioprofila Cell-Wellbeing lahko sprejemate resnično informirane odločitve o prehrani, prehranskih dopolnilih in življenjskem slogu za optimalno počutje in zdravje.

Ključne informacije o počutju so zapisane v vaših laseh
V celicah vaših las (v mešičku) so shranjeni številni podatki o prehranjenosti organizma in drugih vplivih iz okolja za zadnje 3 do 4 mesece, kar je bistveno daljše obdobje, kot ga je na primer mogoče razbrati iz analize krvi, urina ali pri ostalih, dnevnih testih. Slika, ki jo dobimo, daje bolj kompleksen in celosten vpogled v človekovo, ne le trenutno dnevno, stanje, saj kaže način življenja.
Vsak bioprofil vsebuje uporabniku prijazen, vizualen prikaz številnih kazalnikov dobrega počutja: 17 vitaminov, 16 mineralov, 3 esencialne maščobne kisline, 13 vrst antioksidantov, 23 aminokislin, 3 vrste toksinov, 6 vrst mikrobioloških dejavnikov, 14 vrst elektromagnetnih sevanj, občutljivost na določena živila in prehranske aditive. Rezultati temeljijo na vrednostih celične resonance posameznika in omogočajo nov vpogled v neravnotežja v organizmu.
Naprava S-Drive podjetja Cell-Wellbeing je najsodobnejša bioresonančna tehnologija, s katero v nekaj minutah iz las razberemo pomembne podatke o tem, kako znotraj- in zunajtelesno okolje delujeta na vaše celice, organizem in počutje. Obravnava je celostna, hitra in neinvazivna, informacije pa pregledne in neposredno uporabne. Obdelava podatkov traja približno deset minut, rezultate pa prejmete v obliki celovitega, 30-stranskega poročila oziroma bioprofila, ki vam služi kot enostaven, 90-dnevni načrt za bistveno izboljšanje kvalitete življenja.

Svetovanje poteka v trgovini Meta in traja približno pol ure.

Cena svetovanja znaša 50 eur.

Dogovorite se za termin v trgovini Meta ali po telefonu 040 585 788; 04 531 40 20

 

Dodaj odgovor