NOVOST: S konopljinim CBD do ravnovesja

Petek 16.10. od 9. do 13. ure

V vsakem življenskem obdobju se lahko zaradi številnih stresnih dejavnikov znajdemo v situaciji, ko smo izven ravnovesja. Če tako stanje traja predolgo, se nam neravnovesje izraziteje pokaže najprej na psihični ravni in posledično tudi na telesni ravni in tako nam telo sporoča, da je potrebno ukrepati. Tudi naš endokanabinoidni sistem (ECS) se utrudi, če predolgo pretirano izčrpavamo naš organizem in prav tako je ECS lahko že utrujen v starejšem življenskem obdobju, ko je njegova aktivnost po naravni poti upočasnjena. Po mnenju dveh vodilnih raziskovalcev endokanabinoidnega sistema Dr. Hanuša in dr. Mechoulama je ni bolezni, ki ne bi bila povezana z oslabljenim ECS. ECS vrača celice v ravnovesje in kot SOS signalni nadsistem krovno vpliva na vse sisteme v telesu. Fitokanabinoid kanabidiol (CBD), kot eden najpomembnejših kanabinoidov, vpliva na ravnovesje ECS in tako vzpodbuja samozdravilne sposobnosti telesa.

Težave se ponavadi pokažejo, ko dalj časa vztrajamo z neustreznim življenskim slogom, zato za ponovno vzpostavitev ravnovesja prav tako potrebujemo podporo s kanabinoidi. Zaradi nepravilnega življenskega sloga nam tako pešajo različni sistemi v našem telesu in naše počutje slabi.
Kadar pa so težave izrazitejše, potrebujemo močnejšo podporo in več ravnovesja.

Vsak človek je edinstven in ima različno aktiven ECS, zato je smiselno ugotoviti, kaj je prav za vas najboljše. Vabimo vas na brezplačen individualni posvet s Tjašo Korelc, univ.dipl. antr., certificirano svetovalko naravne medicine, spagirije in alkimije.

Dogovorite se za termin v trgovini Meta, na telefon 040 585 788; 04 531 40 20 ali na info@nova.meta.si

Zapisala: Tjaša Korelc univ.dipl. ant., naravna medicina, spagirija in alkimija, BioMons 1 d.o.o.

Dodaj odgovor