Meta - bitje z zavestjO

Že od 1990

"Meta radOlca" letOs praznuje pOnOsnih 30 let.

VZGIB

Uresničen leta 1990. Meta o tem pove:«Zaposlena sem bila v lekarni, a sem kmalu začutila notranji klic… Da gotovo obstaja možnost manjše uporabe kemičnih zdravil in da želim ljudem ponuditi čimveč naravnih izdelkov za podporo pri vzpostavljanju in ohranjanju zdravja. In bilo je… kot bi se potovanje šele začelo ☺«

MERILA

Kakovost, znanje, učinkovitost, uporabnost, raznovrstnost…

VREDNOTE

Srčnost, resnicoljubnost, poštenje, duhovitost, zaupanje, pogum, vztrajnost, stabilnost, sodelovanje, ustvarjalnost, človekoljubje…

FILOZOFIJA

V letih neskončnega dozorevanja so se rodila mnoga spoznanja, odkrila so se mnoga znanja. In »META« danes svobodno izbira: Zaupanje namesto strahu, dovoljenje namesto prepovedi, pomirjenost namesto razdraženosti, svetovanje namesto ukazovanja, poslušanje namesto pametovanja, ritem namesto kaosa, vedrino namesto resnobnosti, sproščenost namesto zakrčenosti, izražanje namesto zadrževanja, kvaliteto namesto količine, sodelovanje namesto tekmovanja, celjenje namesto razjedanja, stik namesto bežanja, umirjenost namesto »bezlanja«, enostavnost namesto zapletanja, pristnost namesto ponarejenosti, prodoren pogled namesto sklonjene glave, svobodo namesto ujetosti, izvirnost namesto kopiranja, kreativnost namesto rutinskosti, gibljivost namesto trdosti, smeh in solze namesto otopelosti, priznanje namesto kritičnosti, jasnost namesto zmedenosti, pogum namesto pomilovanja, razbremenjenost namesto obremenjenosti, pokončnost namesto sključenosti in še in še in še…

NA KAJ SMO ŠE POSEBEJ PONOSNI

Da smo bili ena prvih takrat »Domačih lekarn« v Sloveniji in da »META« kot trgovina za zdravo življenje ostaja vaš prvi izbor že 30 let.

Da smo certificirana ekološka trgovina, ki se ukvarja z distribucijo in prodajo predpakiranih in prepakiranih ekoloških živil. Pokukaj na povezavo:
 

Smo certificirana ekološka trgovina, ki se ukvarja z distribucijo in prodajo predpakiranih in prepakiranih ekoloških živil.

O LASTNICI METI PALČIČ

METAMETA ☺ JE TISTA FACA, KI JE VSE SKUP ZAČELA ☺

Brez Mete torej ne bi bilo METE. Vse, kar nas je učila in kar nas uči META«, je plod radovednega in iskrivega uma lastnice Mete Palčič. Izjemno prijaznega in srčnega Bitja, ki vas s prijetnimi besedami in vsemi pridobljenimi modrostmi vsakič znova navduši. Največ jo uči Življenje, prenekatera znanja pa je skozi vsa leta pridobivala tudi na vseh mogočih šolanjih in potovanjih. Na vsej tej poti so se certifikati in nazivi kar vrstili.

Tovrstna vedenja Meta z globokim občutkom v pogovorih vedno uporabi točno takrat, ko to najbolj potrebujemo. In če imate srečo, da prav ona dvigne telefon, bo pogovor najbrž trajal dlje, kot ste pričakovali ☺☺☺ Svoje besede že vrsto let tke tudi v pisarije in uvode, ki jih vsak mesec lahko beremo v mesečniku Metin čas. Tako je leta 2016 izšla njena prva knjiga »Metine pisarije«.