O prehranskih dopolnilih

Ljudje smo za ohranitev zdravja ter še bolj za njegovo povrnitev pripravljeni storiti marsikaj. Na žalost to s pridom izkoriščajo tudi tisti, ki nam prodajajo zdravje, torej prehranska, farmacevtska in celo fitofarmacevtska industrija. Ste vedeli, da predstavljajo večji delež dopolnila na vaši polici številna polnila, konzervansi, barvila, arome, ki prispevajo, da je preparat okusnejši in lepši za oči, a ne nujno bolj učinkovit in zdrav? Da nemalokrat minerali ali vitamini v preparatu sploh niso biorazpoložljivi: torej so v preparat dodani v takšni obliki, da jih telo pravzaprav ne more uporabiti ali pa lahko uporabi le njegov neznaten delež.

Stephen Terras, ena izmed vodilnih evropskih osebnosti na področju prehranskih dopolnil se je tovrstnemu zavajanju odločno uprl. Z željo po etičnih, naravnih dopolnilih, ki celostno vplivajo na organizem ter temeljijo na znanstvenih dognanjih, se je rodila Terranova. Terranova škodljive polnilce, veziva, konzervanse ter ostale sintetične dodatke nadomešča z inovativnim kompleksom Magnifood. Ta ne zavira temveč spodbuja organizem, da v celoti izkoristi siceršnji zdravilni potencial dopolnila. Osnovo Magnifood kompleksa predstavljajo skrbno izbrane ekološko gojene ali divje zdravilne rastline. Slednje zaradi posebnega, za rastlinsko celico neinvazivnega postopka sušenja, ohranijo svoj celotni prvinski zdravilni potencial, torej vsa mikrohranila, vso bogastvo encimov ter ostale zdravilne učinkovine, ki jih rastlina skriva v sebi.

K odličnosti Terranovinih prehranskih dopolnil pripomorejo tudi vitaminski, mineralni in zeliščni dodatki (presnovi prijazni ter zanjo primerni obliki), ki skupaj z Magnifood kompleksom v telesu ustvarjajo najboljše možno okolje za pospešeno in poudarjeno učinkovanje. Terranova je za svoje izdelke, s katerimi je postavila novo platformo konkurentom na področju proizvodnje dopolnil praktično nedosegljivo – , bila v Veliki Britanji večkrat nagrajena, zaupajo ji tako naturopati, klasični zdravniki predvsem pa – kar je najpomembneje, saj je nastala zaradi njih in za njih – številni zadovoljni uporabniki.

Dodaj odgovor