Bio UMEBOSHI pasta


Umeboshi pasta je pire, narejen iz mlečno fermentiranih organskih Umeboshi sliv.

Umeboshi (japonske slive) so na Japonskem cenjene že več kot 1000 let. Skrbna izbira plodov, pravi čas obiranja in dolgo zorenje v lesenih sodih dajejo Arche Umeboshi slivam neprimerljivo aromo.

9,98

Količina

Znamka

Šifra: 10470 Kategorije: Oznaka:

Opis

Umeboshi pasta je pire, narejen iz mlečno fermentiranih organskih Umeboshi sliv.

Umeboshi (japonske slive) so na Japonskem cenjene že več kot 1000 let. Skrbna izbira plodov, pravi čas obiranja in dolgo zorenje v lesenih sodih dajejo Arche Umeboshi slivam neprimerljivo aromo.

V Evropi mnogi gurmani prisegajo na ume slive. Nekateri jim pravijo tudi slane marelice.

Umeboshi pasta je s svojo sadno-kislo in hkrati slano aromo izpopolnjena začimba za solatne prelive, pomake, zvitke, tofu in zelenjavne jedi.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: umeboshi slive*(87%)(Prunus mume), morska sol, Shiso listi*(Perilla frutescens).

*iz kontrolirane bio pridelave.

Prehranske vrednosti za 100g: Energija 144kJ/34cal, maščoba <0,5g od tega nasičene <0,5g, ogljikovi hidrati 0,9g, od tega <0,5g sladkorja, beljakovine 1,2g, sol 15,5g.

Proizvajalec: Arche Natur-Produkte, Nemčija.

Kontrola: DE-OKO-007.

Poreklo: Kmetijstvo izven EU (Japonska).

Uporaba

Kot osnovo za pripravo solatnih prelivov, pomak, zvitkov, tofuja in zelenjavnih jedi.