PRIČAKUJ MALO, DAJAJ VELIKO, DOBIL BOŠ OGROMNO

Knjiga govori tudi o tem kako v svoje življenje pritegnemo točno prave ljudi, ob katerih se nam ne bo potrebno nikoli pretvarjati, da smo oseba za katero mislimo, da bo dobro sprejeta v družbi. Govori o tem, da se nam nikoli ne bo potrebno lagati,

PRIČAKUJ MALO, DAJAJ VELIKO, DOBIL BOŠ OGROMNO

19,90

Črtna koda

Avtor

Šifra: 10172 Kategorija: Product ID: 6383

Opis

Knjiga govori tudi o tem kako v svoje življenje pritegnemo točno prave ljudi, ob katerih se nam ne bo potrebno nikoli pretvarjati, da smo oseba za katero mislimo, da bo dobro sprejeta v družbi. Govori o tem, da se nam nikoli ne bo potrebno lagati, ampak bo naša iskrenost izrečena povsem spontano brez občutka, da bi mislili, da nekomu ne bomo všeč. Knjiga pa nas tudi opomni kako brezzvezno se je sekirati zaradi stvari, na katere nimamo vpliva, da bi jih lahko spremenili.

Napisana je kot motivacijski priročnik, ki bi ga vsak moral imeti doma na steni. Kdor ima premajhno steno, pa naj ga obesi k sosedu, saj bo garantirano izboljšal medsosedske odnose.

Če bi obstajal sirup po katerem bi ljudje postali iskreni, bi večina ljudi raje shirala, kot, da bi morali narediti en sam požirek.

Dodatne informacije

Črtna koda

Avtor

Minimum 4 characters