Z UMOM NAD MEDICINO

V kliničnih preizkusih ga imenujejo učinek placebo. Toda pri zdravljenju s placebom ne gre le za to, da se bolniki bolje počutijo. Svoje telo lahko pozdravijo, če pozdravijo svoje misli. Ko ji je začelo pešati zdravje, je dr.

Z UMOM NAD MEDICINO

28,70

Črtna koda

Avtor

Šifra: 9034 Kategorije: , , Product ID: 6434

Opis

V kliničnih preizkusih ga imenujejo učinek placebo. Toda pri zdravljenju s placebom ne gre le za to, da se bolniki bolje počutijo. Svoje telo lahko pozdravijo, če pozdravijo svoje misli. Ko ji je začelo pešati zdravje, je dr. Lissa Rankin spoznala, da tradicionalnim metodam zdravljenja nekaj primanjkuje: priznavanje prirojene telesne sposobnosti samozdravljenja in prepoznavanje, kako bi moč svojega uma uporabili za spodbujanje te sposobnosti.

Z raziskovanjem je odkrila, da medicina že petdeset let dokazuje, da se telo lahko samo pozdravi.

Knjiga vam bo pomagala:

  • razumeti in prebroditi vrzeli zahodne medicine
  • odkriti nov model dobrega počutja, ki temelji na znanstvenih odkritjih
  • diagnosticirati neuravnovešena področja svojega življenja – duhovnost, okolje, prehrano, medosebne odnose – ki so izvor zdravstvenih težav

Dr. Lissa Rankin je zdravnica, inštruktorica vizionarjev in zdravilcev, avtorica, govornica, umetnica, ustvarjalka spletnega dnevnika in ustanoviteljica spletnih strani za dobro počutje OwningPink.com ter LissaRankin.com.

Lissa pomaga ljudem, da se povežejo s svojo notranjostjo in tako ne pozdravijo le svojega telesa, temveč tudi svoje srce in dušo. Zavzeto pomaga tudi drugim vizionarjem, zdravilcem in trenerjem, ki z njo delijo željo, da bi ljudem pomagali pozdraviti vse dele svojega življenja.

Lissa veliko potuje po svetu in ljudi seznanja s svojo metodo zdravljenja. V prostem času zelo rada slika, smuča, se ukvarja z jogo ter se sprehaja po obali oceana v kalifornijskem okrožju Marin, kjer živi z možem, hčerko Sieno in psom Bezoarjem.

Dodatne informacije

Črtna koda

Avtor

Minimum 4 characters