Celadrin


30 veganskih kapsul, za 15-30 dni.

Prehransko dopolnilo z rastlinsko osnovo.

kompleks rastlinskih maščobnih kislin

– namenjeno sklepnim bolečinam in vnetjem (še posebej za drobne sklepe – roke in noge)

za odrasle in otroke nad 12 let.

32,98

Črtna koda

Količina

Znamka

Šifra: 8939 Kategorije: Oznake: , ,

Opis

30 veganskih kapsul, za 15-30 dni.

Prehransko dopolnilo z rastlinsko osnovo.

kompleks rastlinskih maščobnih kislin

– namenjeno sklepnim bolečinam in vnetjem (še posebej za drobne sklepe – roke in noge)

za odrasle in otroke nad 12 let.

Brez GSO, mleka, pšenice, škroba, glutena, laktoze, soje, dodanih sladkorjev, umetnih okusov, barvil in konzervansov.

Kompleks rastlinskih maščobnih kislin.

Namenjeno sklepnim bolečinam in vnetjem – še posebej za drobne sklepe (roke in noge).

Patentirana kombinacija maščobnih kislin, ki blagodejno okrepijo celovitost celičnih membran v telesu in tako obvladujejo vnetni proces in zmanjšujejo bolečine. Vsebuje olja: palmovo, palmovih jedrc, olivno, muškatnega oreščka, kokosovo in nenasičena rastlinska olja. Olja gredo skozi proces hidrolize, destilacije in esterifikacije.

Testi so pokazali pozitivne rezultate tudi v izboljšanem gibanju in funkciji sklepov, vključno kolena, komolca, zapestja in roke. Kako deluje – zavira vnetja v endotelijskih celicah, zmanjšuje nastajanje imunskega faktorja interlevkin 6 (citokin) in kontrolira dejavnik tumorske nekroze alfa, odgovorne za vnetja. Podpira lubrikacijo prizadetih sklepov. Zavira arahidonsko kislino, enega izmed glavnih promotorjev vnetne kaskade imunskih faktorjev v inhibiranje 5-lipoksigenaze, še enega mediatorja vnetja. Zagotavlja dodatno zaščito k zmanjšanju okvare hrustanca v sklepih. Spreminjanje “vnetnih mediatorjev” je ključni zaščitni faktor za sklepe – s tem se zmanjša destruktivne težnje vnetja kosti in hrustanca ter pomaga ohranjati zdravo prožnost sklepov.

Celadrin® in koža – Majhna raziskava je pokazala, da lahko pomaga pri simptomih luskavice z zmanjšanjem vnetja kože in blažilno vpliva na prizadeta mesta. Po lokalni uporabi je bila zabeležena povečana prepustnost kože in izboljšanje hrapavosti in odebelitev koža; posledično je bila le-ta čvrsta in bolje hidrirana.

Dodatne informacije

Črtna koda

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: rastlinski celadrin (iz palmovega olja, palmovih jedrc, muškatnega oreščka in kokosovega olja), ovojnica kapsule (rastlinska celuloza).

1 kapsula v povprečju nudi: celadrin 400.0mg, ki zagotavlja 52% zaestrenih maščobnih kislin.

Uporaba

Priporočen odmerek za odrasle: Odrasli in otroci (12 let in več) – 2 kapsuli akutno in dalje, ko se stanje izboljša, zmanjšati na 1 kapsulo dnevno. Zaužiti s hrano.

Ne prekoračiti priporočenega odmerka. Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Hraniti izven dosega otrok.

Hraniti na hladnem, suhem in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.

Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.