Ekološki ženski multi

Organic Women’s Multi, 60 veganskih kapsul (30-60 dnevna zaloga).
Prehransko dopolnilo. Ekološki polnovredni vitamini in minerali iz hrane.
Kot nalašč za ženske vseh starosti, z množico ekoloških vitaminov in mineralov (vključno s selenom, železom, vitaminom C, vitaminom E,

Ekološki ženski multi

Na voljo po naročilu

47,46

Količina

Znamka

Opis

Organic Women’s Multi, 60 veganskih kapsul (30-60 dnevna zaloga).
Prehransko dopolnilo. Ekološki polnovredni vitamini in minerali iz hrane.
Kot nalašč za ženske vseh starosti, z množico ekoloških vitaminov in mineralov (vključno s selenom, železom, vitaminom C, vitaminom E, in še veliko več), ki so pridobljeni iz užitnih rastlin.
Brez GSO, pšenice, škroba, glutena, laktoze, dodanih umetnih okusov, sladkorjev, barvil in konzervansov.

Naš Wholefood Organic multi za ženske je 100% certificirana ekološka mešanica užitnih rastlin, kot so amla sadje in limone, vključno z njihovimi ko-hranili in ko-faktorji, standardizirani za ekološke multivitamine. To multi vitaminsko in mineralno dopolnilo je kot nalašč za ženske vseh starosti, saj obsega množico organskih vitaminov in mineralov (vključno s selenom, železom, vitaminom C, vitaminom E, in še veliko več), ki so pridobljeni iz užitnih rastlin.

Enostavne za uporabo, dnevne kapsule, z mnogimi hranili 100%+ priporočenega dnevnega vnosa.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

SESTAVINE: mešanica ekološkega amla sadja, guava sadje, listi svete bazilike, curry listi in izvleček limone (zagotavljajo: tiamin, riboflavin, niacin, pantotensko kislino, piridoksin, folno kislino (folat), vitamin C, vitamin E, biotin, železo, magnezi, cink, baker, krom, mangan, kalij, selen, kalcij), hidroksipropilmetilceluloza (kapsule) **odobrena neekološka sestavina.

1 kapsula v povprečju zagotavlja (% priporočenega dnevnega vnosa): tiamin (B1) 1,5mg (136% PDV), riboflavin (B2) 1,5mg (107% PDV), niacin (B3) 10mg (62,5% PDV), pantotenska kislina 10mg (167% PDV), vitamin B6 10mg (714% PDV), folna kislina (folata) 200μg (100% PDV), vitamin C 50mg vitamina (62,5% PDV), vitamin E 33.5mg (279% PDV), biotin 50μg (100% PDV), železo 9MG (64% PDV), cink 3.75mg (37,5% PDV), baker 0,75 mikrogramov (75% PDV), krom (GTF) 60μg nosilca (150% PDV), mangan 500μg (25% PDV), selen 35μg (64% PDV).

Uporaba

Priporočen odmerek: 1 – 2 kapsuli dnevno, kot prehransko dopolnilo, ali po priporočilu zdravnika ali farmacevta.

Ne prekoračiti priporočenega odmerka.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Hraniti na hladnem, suhem in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni. Hraniti izven dosega otrok.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Proizvajalec: Cytoplan, Anglija.

Distribucijo kontrolira SI-EKO-001.

Minimum 4 characters