Prostata


120 veganskih kapsul, za 60-120 dni.

Prehransko dopolnilo.

multimineralna in fitohranilna formula iz polnovredne hrane

z bučnimi semeni in koreninami kopriv, likopenom in cinkovim citratom

primerno za vegetarijance in vegane

Brez GSO,

40,39

Črtna koda

Količina

Znamka

Šifra: 9619 Kategorije: Oznake: , ,

Opis

120 veganskih kapsul, za 60-120 dni.

Prehransko dopolnilo.

multimineralna in fitohranilna formula iz polnovredne hrane

z bučnimi semeni in koreninami kopriv, likopenom in cinkovim citratom

primerno za vegetarijance in vegane

Brez GSO, kvasa, pšenice, glutena, soje, dodanih sladkorjev, umetnih okusov, barvil in konzervansov.

Moška žleza, ki leži pod mehurjem in pred črevesjem, obdaja sečnico in izloča tekočino, ki varuje semensko tekočino.

Z vitamini in hranili bogata formula, za katero so raziskave pokazale, da so koristne pri simptomih benigne hiperplazije prostate (BPH, povečanje prostate), pogostem razlogu nelagodja pri moških nad 50 let. Pomembno je, da poiščete zdravniško potrdilo za vaše simptome. Diferencialno diagnozo za prostatitis, vnetje prostate, in raka prostate, mora opraviti strokovno usposobljen zdravnik.

Vsebuje hranila, ki imajo osnovo iz polnovredne mineralne osnove, narejene iz hidroponično vzgojenih kapusnic (iz družine brokoli), vsebujejo tudi dodatne hranilne snovi, delujejo kot baza iz hrane za pomoč pri absorpciji in presnovi prehranskega dopolnila.

Urtica dioica (korenina koprive): presenetljivo število znanih spojin, vključno z beta-sitosterolom, kvercetinom in rutinom. Zaviralna in antiproliferativna aktivnost na področju raziskav za tkivo prostate. 100mg Urtica dioica.

Beta-Sitosterol: naravno prisoten rastlinski sterol, številne potencialne koristi za zdravje, specifično v povezavi s prostato. 100 mg beta-sitosterola.

Bučno seme: zgodovinsko prisotno v naravnih pristopih za žlezo prostate, s potencialnimi antiandrogenimi in protivnetnimi lastnostmi. Vsebujejo veliko linolenske kisline, ki je ena izmed esencialnih nenasičenih kislin, ter sestavine z antioksidativnim delovanjem: fitosteroli, tokoferoli, karotenoidi in minerali. Bogat vir kalcija, železa, magnezija, kalija, fosforja, cinka in esencialnih maščobnih kislin. 125 mg izvlečka bučnih semen.

Likopen: nakazana koristna vloga pri bolnikih z diagnozo benigna hiperplazija prostate. Pilotna študija za BPH je pokazala, da pri tistih, ki so jemali likopen, ni prišlo so nadaljnjega povečanja prostate, medtem ko je pri skupini s placebo pokazala nadaljnjo širitev. 5 mg čistega likopena.

Cink: pomemben mineral, s številnimi odvisnimi encimi v telesu. 5 mg cinka.

Dodatne informacije

Črtna koda

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: ovojnica kapsule (rastlinska celuloza), beta sitosterol, izvleček bučnega semena, izvleček Urtica doica (koren kopriv), z Brassica juncea dobimo celotno mineralno bazo hranil, likopen, cinkov citrat.

1 kapsula v povprečju nudi (% priporočenega dnevnega vnosa): kopriva (korenina) izvleček v prahu 4: 1 100mg (**), beta sitosterol 45% 100mg (**), bučno seme P.E. 4:1 125mg (**), likopen 10mg (**), cink 5 mg (50%). ** ni priporočenega dnevnega vnosa.

Uporaba

Priporočen odmerek: 1-2 kapsuli dnevno ali po priporočilu zdravnika ali farmacevta. Ne prekoračiti priporočenega odmerka.

Primerno za vegetarijance in vegane. Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane.

Hraniti na hladnem, suhem in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.

Hraniti izven dosega otrok.

Uporabno najmanj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.