Astragalus in ginseng kompleks


Astragalus in ginseng kompleks ~ ravnotežje “Ausgleich”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Astragalus in ginseng kompleks vsebuje naravni koncentrirani zelišči v kombinaciji z vitamini B za podporo imunskemu sistemu.

Kitajski grahovec (Astragalus membranaceus) in korejski ginseng (Panax ginseng) sta dve tradicionalni rastlini,

25,99

Količina

Znamka

Opis

Astragalus in ginseng kompleks ~ ravnotežje “Ausgleich”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Astragalus in ginseng kompleks vsebuje naravni koncentrirani zelišči v kombinaciji z vitamini B za podporo imunskemu sistemu.

Kitajski grahovec (Astragalus membranaceus) in korejski ginseng (Panax ginseng) sta dve tradicionalni rastlini, ki na kitajskem veljata za tisočletni rastlini, služita kot naravni dodatek za krepitev naše odpornosti in boljše počutje.

Koristi vitaminov B:

vitamin B2 prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom,
vitamin B5 prispeva k normalni duševni zmogljivosti,
vitamin B6 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,
vitamina B5 in B6 prispevata k normalnemu psihološkemu delovanju,
vitamini B2, B5 in B6 prispevajo k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti,
vitamini B2, B5 in B6 prispevajo k normalni presnovi energije,

Brezkompromisna kakovost

Izdelek grahovec oz. astragalus in ginseng kompleks je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

– primerno za vegane in vegetarijance,
– proizvedeno brez GSO,
– brez dodanih pomožnih snovi,
– brez dodanih barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Povprečna vsebnost 2 kapsuli PDV%
Grahovec (Astragalus membranaceus)  500 mg
Azijski ginseng (Panax ginseng) 50 mg
Vitamin B5
Vitamin B2
 3 mg
0,70 mg
50
50
Vitamin B6  0,70 mg 50
PDV – priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: izvleček korenine grahovca 10:1 (vsebuje 10% astragalosidov, Astragalus membranaceus), izvleček korenine ginsenga 5:1 (vsebuje 20% ginsenozidov, Ginseng Panax, rdeči korejski ginseng), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), riboflavin, piridoksin, kalcijev pantotenat.

Uporaba

Navodilo za uporabo: 2 kapsuli na dan s kozarcem vode.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 90 kapsul/45 dni

Neto teža: 32 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija