Izražanje

SPREJ NA PODLAGI BLAŽILNIH IN VLAŽILNIH CVETNIH ESENC ZA LAŽJE IZRAŽANJE.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena zdravju glasu, grlene čakre ter spodbujanju komunikacije in verbalnega izražanja.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija IZRAŽANJE je namenjena ljudem,

Izražanje

24,00

Črtna koda

Količina

Znamka

Opis

SPREJ NA PODLAGI BLAŽILNIH IN VLAŽILNIH CVETNIH ESENC ZA LAŽJE IZRAŽANJE.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena zdravju glasu, grlene čakre ter spodbujanju komunikacije in verbalnega izražanja.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija IZRAŽANJE je namenjena ljudem, ki s težavo komunicirajo in izražajo kar čutijo/mislijo. Vpliva na grleno čakro in predel ust ter daje energijo in dinamiko temu delu. Nasprotuje nagnjenju plahih in boječih oseb, da potlačijo kar mora biti izrečeno in zato večkrat raje obmolknejo. Za tiste, ki s težavo govorijo, jecljajo in vse, ki se s težavo izražajo zaradi čustev ali travm. Namenjeno ljudem, ki ne marajo lastnega glasu, se ne počutijo udobno kadar govorijo in za ljudi, ki imajo težave z afonijo (izgubo glasu).

IZRAŽANJE spodbuja komunikacijo in pravilen način izražanja sebe, samozavest za izpostavljanje sebe in artikuliranje besed. Spodbuja obnavljanje glasu, tako da prinaša harmonijo in olajšanje grlenemu delu. Primerno za vse, ki veliko uporabljajo svoj glas in vse, ki delajo na področju izražanja in komunikacije, to so: učitelji, pridigarji, pevci, komunikatorji, predavatelji, govorniki, prodajalci…

Prinaša zaščito tudi v primerih, kadar smo izpostavljeni hladnemu in suhemu zraku, kadar se zadržujemo v okoljih, kjer se redko izmenja zrak ali v natrpanih prostorih s slabim zrakom ali preprosto za stanje splošne utrujenosti glasu in glasilk.

Te cvetne esence so namenjene dobremu počutju grla in ust. Vplivajo tudi na jasnost glasu – glas postaja svetel in čist, izboljšujejo ton glasu in ohranjajo naš glas v dobrem zdravju.

HARMONIZACIJA ČAKRE: GRLENA.

Dodatne informacije

Črtna koda

Količina

Znamka

Sestava

Primerno za vegane.

Sestavine: energizirana voda, ekološki agavin sirup, izvleček cvetov (jeglič, citronka, navadni sporiš, trpotec, plešec, prava kamilica, prava sivka, materina dušica, – 8 vol. %).

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, najbolje pred ali po obroku – lahko tudi oboje. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

Rok uporabe: 2 leti.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).

Minimum 4 characters