Koncentracija


SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC ZA OSREDOTOČENOST IN KONCENTRACIJO.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena spodbujanju koncentracije, fokusa, pozornosti in kognitivnega delovanja. Spodbuja izločanje nepotrebnih informacij in dražljajev iz okolice ter umirja miselno razpršenost.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija KONCENTRACIJA je namenjena večji osredotočenosti in fokusu.

24,00

Količina

Znamka

Šifra: 3442 Kategorije: Oznaka:

Opis

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC ZA OSREDOTOČENOST IN KONCENTRACIJO.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena spodbujanju koncentracije, fokusa, pozornosti in kognitivnega delovanja. Spodbuja izločanje nepotrebnih informacij in dražljajev iz okolice ter umirja miselno razpršenost.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija KONCENTRACIJA je namenjena večji osredotočenosti in fokusu. Po svoji naravi možgani opravljajo tudi nalogo odstranjevanja in razlikovanja vseh informacij ter dražljajev, prejetih neprestano skozi dan preko čutnih organov, ki niso del našega fokusa in pozornosti; še posebej pomembno za tiste, ki po svoji poklicni ali naravni predispoziciji močno poudarjajo miselne in umske sposobnosti.

Neuspešno ali nezadostno izločanje »možganskih odpadkov« (neuporabnih dražljajev in informacij) lahko povzroči notranjo zmedo, kaos v umu in različne fizične, kognitivne in/ali vedenjske motnje. Miselna razpršenost nam otežuje delo in učenje, pa tudi izvajanje in realizacijo naših projektov in sanj. Kompozicija

KONCENTRACIJA je primerna za hitro nevtraliziranje takšnih stanj zmedenosti, motenj in razpršenosti, pri čemer omogoča, da pozornost usmerimo na cilj, ki nas zanima. Iz uma in spomina čisti informacije, ki so nepomembne za doseganje naših ciljev ter pomaga usmerjati naš fokus in koncentracijo na namen in cilje, ki smo si jih zastavili.

Deluje predvsem na psihi, možganih ter umu. Vse statične informacije požene proti naravnim izločevalcem. Požene in reaktivira vse čakre, kar spodbuja notranje energetsko čiščenje ter čiščenje meridianov. Spodbuja možgane tako, da vse kar ni potrebno, izloči iz telesa.

Spodbuja proces čiščenja in razstrupljanja od starih idej, zablod, obsesij in navad, kot tudi strupov, ki se odlagajo v tkivih, še posebej v umu. Spodbuja možgane, da hitro in natančno sprožijo ukaze za nevtralizacijo strupov, ki prihajajo iz subtilnih teles in avre in s tem preprečijo reakcije in nelagodja.

KONCENTRACIJA poudarja in spodbuja učinkovitost, izostri in izboljša kognitivne sposobnosti ter pozornost in izboljša vzajemno sodelovanje, izmenjavo, povezavo in sinapse med telesom, umom in Dušo/Duhom.

HARMONIZACIJA ČAKER: VSE ČAKRE

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Primerno za vegane.

Sestavine: energizirana voda, ekološki agavin sirup, izvleček cvetov (dišeči klinčevec, dobra misel, bosvelija, papajevec, čajevec, navadni hren, žafran, melisa, – 8 vol. %).

 

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, najbolje pred ali po obroku – lahko tudi oboje. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

Rok uporabe: 2 leti.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).