Lahkotnost


SPREJ NA PODLAGI OČIŠČEVALNIH CVETNIH ESENC ZA ČUSTVENO LAHKOTNOST.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena osvoboditvi od preteklih doživetij, ki se v telesu zadržujejo kot jeza, živčnost, grenkoba in zamere. Sprošča akumulirane napetosti in stare energije ter prinaša olajšanje in lahkotnost.

24,00

Količina

Znamka

Šifra: 1676 Kategorije: Oznaka:

Opis

SPREJ NA PODLAGI OČIŠČEVALNIH CVETNIH ESENC ZA ČUSTVENO LAHKOTNOST.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena osvoboditvi od preteklih doživetij, ki se v telesu zadržujejo kot jeza, živčnost, grenkoba in zamere. Sprošča akumulirane napetosti in stare energije ter prinaša olajšanje in lahkotnost. Čisti in regenerira.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija LAHKOTNOST razbremenjuje telo težkih čustev. Vse izkušnje v življenju ostajajo prisotne in zabeležene v nas. LAHKOTNOST pomaga telesu, da se razstrupi od starih vedenjskih vzorcev, navad in nagnjenosti k zadrževanju jeze, zamer, nezadovoljstva, živčnosti in neharmoničnih čustev znotraj nas – kar se lahko kasneje izrazi v določeni obliki psihosomatskih težav.

Spodbudi procese sproščanja težkih čustev in z njimi nastalih strupov in žlindre, ki nas zadržujejo v stanju hitre razdražljivosti, napetosti in skrajne občutljivosti na najmanjšo provokacijo. Organizira in uravnava bioritme celične geneze in transformacije. Na energetski ravni krepi začetni impulz na osnovi vseh procesov obnovitve, regulacije in regeneracije.

Prinaša ravnovesje v metabolični proces in predvsem podpira telo pri izmenjavi z zunanjostjo: izloči dejavnike, ki jih več ne potrebujemo ter absorbira in zadržuje pomembne višje frekvence, ki podpirajo življenje. Spodbuja globoko notranje čiščenje, razbremenitev nakopičenih napetosti, bremen, zamer, utrujenosti ter starih in stoječih energij, kar prinaša občutek olajšanja na telesni in duševni ravni.

Pomaga nam, da življenje vzamemo bolj lahkotno, se počutimo lažje ter delujemo bolj dinamično in aktivno.

HARMONIZACIJA ČAKER: SOLARNI PLEKSUS, SPOLNA IN SRČNA ČAKRA.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Primerno za vegane.

Sestavine: energizirana voda, ekološki agavin sirup, izvleček cvetov (cikorija, kurkuma, pegasti badelj, navadni regrat, navadna meta, pravi rožmarin, – 8 vol. %).

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, najbolje pred ali po obroku – lahko tudi oboje. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

Rok uporabe: 2 leti.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).