Sladkost


SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC, KI PRINAŠAJO UTEHO IN TOLAŽBO.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena lažjemu sprejemanju nenehnih sprememb, ki nas pogosto silijo k zanemarjanju lastnih občutkov in potreb. Spodbuja sočutje do samega sebe. Pomaga nam lažje prebaviti »grenkobo življenja«,

24,00

Količina

Znamka

Šifra: 3023 Kategorije: Oznaka:

Opis

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC, KI PRINAŠAJO UTEHO IN TOLAŽBO.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena lažjemu sprejemanju nenehnih sprememb, ki nas pogosto silijo k zanemarjanju lastnih občutkov in potreb. Spodbuja sočutje do samega sebe. Pomaga nam lažje prebaviti »grenkobo življenja«, ki jo običajno nadomeščamo s sladko hrano.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija SLADKOST v celoti prežame avro, kar daje občutek polnosti, celovitosti in duhovnega miru. Preprečuje našo odvisnost od drugih in potrebo po vzbujanju pozornosti preko ustvarjanja drame, fantazije in muh, ki so narave čustvenega izsiljevanja. Pomaga in daje občutek notranjega zadovoljstva ter nam pomaga nadzorovati in obvladati stanje tesnobe, ki vodi k razvoju kompulzivnega odnosa do hrane, predvsem hrepenenja po sladki in sočni hrani z visoko vsebnostjo sladkorja.

Za čiščenje čustvenih spominov nastalih zaradi travm, afektivnih in čustvenih trpljenj kot tudi nevrotičnih situacij, ki nam onemogočajo, da bi bili spokojni in se veselili nadaljevati naše potovanje. Izpolnjuje afektivne in čustvene pomanjkljivosti, ki so jih povzročili zunanji dejavniki, visoka pričakovanja in dogodki v preteklosti ter nas vodi k srečanju z mirom in polnostjo znotraj nas. Umirja občutke pomanjkanja, bolečine, muk in izgube.

Pomirja naš vznemirjen, trpinčen um in zapolnjuje pomanjkanje naklonjenosti. Namenjeno ljudem, ki živijo v strahu in skrbeh zaradi neprestanih sprememb, ki jih življenje zahteva in nezmožnostjo njihovega upravljanja, hitrega tempa sodobnega sveta in visokih pričakovanj, izhajajočih iz socialnega statusa.

Posledično za tiste, ki trpijo zaradi pritiskov zunanjosti in zato z lahkoto zapadejo v neupoštevanje samega sebe, zanemarjanje lastnih občutkov ali pa do sebe postanejo posebej strogi, trdi in zahtevni, pogosto z uporabo nasilja proti svoji lastni naravi. SLADKOST pomaga, da smo do sebe bolj sladki, ljubeči in sočutni.

HARMONIZACIJA ČAKER: SOLARNI PLEKSUS, SPOLNA ČAKRA.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Primerno za vegane.

Sestavine: energizirana voda, ekološki agavin sirup, izvleček cvetov (prava kamilica, citronka, korenje, divja vijolica, navadna kumina, zdravilni jetičnik, – 8 vol. %).

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, najbolje pred ali po obroku – lahko tudi oboje. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

Rok uporabe: 2 leti.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).