Zaščita


SPREJ NA PODLAGI ZAŠČITNIH CVETNIH ESENC, KI AKTIVIRAJO OBRAMBNI SISTEM.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena zaščiti celotne avre in utrditvi elektromagnetnega polja pred negativnimi vplivi okolice – energijami, mislimi, čustvi in izžarevanji drugih ljudi. Deluje kot močna duhovna varovalka.

24,00

Količina

Znamka

Šifra: 3250 Kategorije: Oznaka:

Opis

SPREJ NA PODLAGI ZAŠČITNIH CVETNIH ESENC, KI AKTIVIRAJO OBRAMBNI SISTEM.

Alkimistična cvetna kompozicija namenjena zaščiti celotne avre in utrditvi elektromagnetnega polja pred negativnimi vplivi okolice – energijami, mislimi, čustvi in izžarevanji drugih ljudi. Deluje kot močna duhovna varovalka. Krepi in modulira obrambni sistem.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija ZAŠČITA deluje kot močna duhovna varovalka, ki aktivira obrambni sistem telesa. Občutljivi in dovzetni ljudje nehote absorbirajo energije, misli in čustvene odzive drugih. Ko so ti vplivi negativni, trpimo.

ZAŠČITA ne samo prečisti celotno avro in telo, vendar tudi kot ščit varuje in prepreči nezaželenim vplivom, da bi nas nadlegovali in okužili. Ima veliko moč razbremeniti astralno telo gostih energij; predvsem pa čisti celotno avro, nudi zaščito in daje pobudo, tako da je naše elektromagnetno polje popolnoma utrjeno.

Deluje kot močna duhovna varovalka v vseh okoljih, kjer je veliko ljudi, gneče in intenzivne kolektivne aktivnosti. Preprečuje negativnim energijam, da bi vplivale na nas ali nam povzročale nelagodje in izčrpanost. Ščiti pred miazmami in elementarnimi entitetami z nizko vibracijsko ravnjo ter jih odganja. Preprečuje nagnjenost k energetski okuženosti s paraziti, neinkarniranimi življenjskimi oblikami in entietami, ki povzročajo utrujenost in šibkost, prisotnih zlasti na mestih polnih gostih energij in trpljenja, kot so bolnišnice, zdravstveni domovi, duševne bolnišnice, domovi za oskrbo, pokopališča, itd.

Prav tako spodbuja obrambne mehanizme celotnega telesa. Kompozicija bogata s pospeševalnimi, aktivacijskimi in segrevajočimi lastnostmi, sproži reorganizacijo energetskih vezij in spodbuja dinamičnost, bistrost, moč, iznajdljivost, podporo, zaščito in pogum. Namenjeno vsem, ki se čutijo šibke, obremenjene, pesimistične, težke in z nizko življenjsko energijo. Primerno za vse, ki imajo opraviti z drugimi, s skupnostjo ali za tiste, ki se počutijo neudobno v prenatrpanem okolju.

HARMONIZACIJA ČAKER: KORENSKA ČAKRA IN SOLARNI PLEKSUS.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Primerno za vegane.

Sestavine: energizirana voda, ekološki agavin sirup, izvleček cvetov (ozkolistno ciprje, ameriški slamnik, črni bezeg, šipek, plešec, materina dušica, – 8 vol. %).

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, najbolje pred ali po obroku – lahko tudi oboje. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

Rok uporabe: 2 leti.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).