Ženska blaginja


SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC ZA REGULACIJO, HARMONIJO IN RAVNOVESJE.

Alkimistična cvetna kompozicija z naravno regulacijo menopavze in faz pred tem.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija ŽENSKA BLAGINJA nas spodbuja, da postanemo modrejši, da vzamemo življenje na drugačen način,

24,00

Količina

Znamka

Šifra: 7016 Kategorije: Oznaka:

Opis

SPREJ NA PODLAGI CVETNIH ESENC ZA REGULACIJO, HARMONIJO IN RAVNOVESJE.

Alkimistična cvetna kompozicija z naravno regulacijo menopavze in faz pred tem.

OPIS IZDELKA

Cvetna kompozicija ŽENSKA BLAGINJA nas spodbuja, da postanemo modrejši, da vzamemo življenje na drugačen način, z večjo umirjenostjo, zavedanjem in sposobnostjo živeti sedanjost.

Pomaga uravnavati telesno temperaturo, notranjo in zunanjo ter razbremenjuje nenadno stanje prekomerne vročine in/ali mraza. Ponuja olajšanje vročinskih valov in mrzlic. Uravnava elemente ter njihovo naravo oz. bistvene lastnosti: toplo, suho, mokro in hladno. Spodbuja in harmonizira celotno energetsko stanje, vsa subtilna telesa in vse čakre.

Omogoča absorpcijo nove in sveže Prane, novih energij in njihovo razpršitev vzdolž energetskih meridianov organizma, uravnoteženje in usklajevanje toplega in hladnega energijskega toka spodnjega in zgornjega dela organizma, ublažitev pretoka meridianov, ki uravnavajo energijo, s čimer dajejo prednost stanju fizičnega in notranjega dobrega počutja.

Omogoča stik z našimi notranjimi močmi in z duhovnimi izkušnjami, pridobljenimi v vsem našem preteklem življenju in preteklih eksistencialnih izkušnjah. Vključuje gibanje avre s celotnim fizičnim telesom, olajšuje povezave med duhom in materijo, kar prebuja ravnotežje, veselje in splošno blaginjo.

ŽENSKA BLAGINJA je specifična formulacija, usmerjena v fazo zrelosti ženske v času menopavze, ki skrbi za vse energetske, hormonalne, čustvene in fiziološke spremembe, ki segajo od konca plodnega obdobja do tretjega življenjskega obdobja. Primerna za »osvežitev in ozelenitev« vseh obdobij zrelosti in staranja, ki zadevajo ženske.

Sproža večjo modrost, stabilnost, odločnost in predispozicijo, da se počutite bolj osredotočene in da imate več samozavesti in samozaupanja. Prinaša notranjo emancipacijo pred zunanjimi dogodki ter neodvisnost. Prednost daje občestvu in stiku z notranjimi močmi.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Primerno za vegane.

Sestavine: energizirana voda, ekološki agavin sirup, izvleček cvetov (črna detelja, vrtnica, meta, – 8 vol. %).

Uporaba

Priporočen dnevni odmerek: 4 razprške v usta, 3-krat na dan, najbolje pred ali po obroku – lahko tudi oboje. Za oralno uporabo.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! ŽIVILO NI PRIMERNO ZA OTROKE!

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Pred uporabo pretresite. Zaščitite pred vročino, neposredno sončno svetlobo in sevanjem mobilnih telefonov. Naravni ročno proizveden izdelek, ki lahko variira v barvi in sedimentira.

Rok uporabe: 2 leti.

Proizvajalec: ANIMA – alchemy lab d.o.o., Gregorčičeva ul. 18, 2314 Zgornja Polskava. Proizvedeno v Sloveniji (EU).