Živa voda

Voda, ki daje zdravje in vitalnost stoletnemu ljudstvu Hunza v Himalaji

Na petih koncih sveta, v kremenovih ledeniških dolinah so ljudje bolj zdravi kot drugod. Sposobni so velikih naporov, neredko doživijo sto let, pri tem pa je njihova hrana skromna in življenjske razmere slabe. Skrivnost je v nekoliko motni ledeniški vodi, ki je v nasprotju z mrtvo vodo, ki jo pijemo drugod po svetu še živa. Po strukturi je namreč podobna telesnim tekočinam, nevtralizira proste radikale – torej čisti telo strupov, ga napolni z energijo, okrepi imunski sistem in potemtakem pomaga pri zdravljenju mnogih, tudi usodnih bolezni.

Živo vodo, ki daje zdravje in vitalnost stoletnemu ljudstvu Hunza v Himalaji je odkril dr. Coanda. Ugotovil je, da je posebnost njihove vode v neznansko majhnih mineralih v njej (nano koloidi, po večini silicijevi kristalčki). Raziskave je predal dr. Patricku Flanaganu, ki je po 20 letih raziskav uspel ustvariti, po dodatnem celem desetletju naporov pa tudi končno izdelati produkt, s katerim je ustvaril vodo izjemnih krepilnih lastnosti. Produkt se imenuje FHES (Flanagan Hydrogen Enhanced Silica). Gre za mikroskopsko majhne (povečini silicijeve) minerale ali koloide.

Živa Voda F H E S (Flanagan Hydrogen Enhanced Silica)

– je izjemno močan antioksidant
– izboljša biološko okolje celic
– hidrira vaše telo
– proizvaja energijo
– izboljša medcelično komunikacijo
– poveča vsrkavanje hranilnih snovi

Je najmanjši in najučinkovitejši znan antioksidant, ki vašemu telesu nudi močno zaščito pred prostimi radikali. Sestavljen je iz naravnih mineralov in hidridnih ionov, ki jih najdemo tudi v svežem sadju in zelenjavi. Daje energijo brez kalorij.

Dodaj odgovor